Om mig

[et_pb_section admin_label=”section” fullwidth=”on” specialty=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” background_color=”#2ea3f2″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Fullwidth Header” title=”Om mig” subhead=”Carina von Koch – Grundare av livsval.nu” background_layout=”dark” text_orientation=”left” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” content_orientation=”center” image_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_letter_spacing=”0″ button_one_use_icon=”default” button_one_icon_placement=”right” button_one_on_hover=”on” button_one_letter_spacing_hover=”0″ custom_button_two=”off” button_two_letter_spacing=”0″ button_two_use_icon=”default” button_two_icon_placement=”right” button_two_on_hover=”on” button_two_letter_spacing_hover=”0″ background_url=”http://media6.livsval.nu/2016/05/DSC_1890-B.png”] [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Utbildning, kurser och andra erfarenheter

1 – Läkare:

Efter Naturvetenskaplig linje på Danderyds Gymnasium utanför Stockholm påbörjade jag läkarutbildningen på Karolinska Institutet och fick min legitimation år 2005. Innan dess hade jag hunnit arbeta som underläkare inom barnmedicin både i Västervik och på Södersjukhuset i Stockholm. Livet förde mig till Värmland år 2001 och jag gjorde min allmänna tjänstgöring på Centralsjukhuset i Karlstad. Jag valde efter mycket funderande att påbörja specialistutbildning till Barn – och ungdomspsykiater och blev färdig specialist år 2012. Sedan dess har jag innehaft en tjänst som överläkare på Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) i Karlstad.

2 – Psykoterapi

Jag har inom ramen för min specialistutbildning även genomgått utbildning inom Psykoterapi, det så kallade steg 1, med inriktning på Kognitiv psykoterapi och familjeterapi.

Motiverande samtal

Jag deltog under hösten 2015 i en utbildning inom Motiverande Samtal, MI. Även detta var inom ramen för min tjänstgöring som läkare på BUP.

Under utbildningsåren till läkare har jag gått ett flertal olika kurser och fått många olika erfarenheter. Dels fick jag under två månader följa arbetet på en Neonatalklinik i Sydney, fått forska inom MS på Huddinge Sjukhus, fått se och närvara på många olika arbetsplatser och specialiteter – och därmed erhållit oerhört värdefull erfarenhet och ständigt fördjupad insikt.

3 – Massageutbildning:

Jag har gått Friskvårdsgruppens utbildning inom Klassisk Massage under 2004 och är Diplomerad Massör.

4 – Ängsbacka Kursgård:

Jag har haft förmånen att få ha varit med i styrelsen på Ängsbacka Kursgård och även innehaft ordföranderollen under en period. Under många år har jag på olika sätt varit aktiv på denna kursgård.

5 – Övrigt:

Jag har även provat på andra områden såsom filmassistent, servitris, undersköterska, musikbranschen som soloartist samt läst franska i Montpellier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]